1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "NOVÝ ROK – NOVÁ PÉČE"

Lifestyle blog: "NOVÝ ROK – NOVÁ PÉČE"

Hýčkejte svou pokožku tím nejlepším! To by mělo být vaše předsevzetí pro rok 2023. A kde hledat tu nejlepší kosmetiku? Přece ve Zlatém jablku!

NOVINKA od Yves Rocher – kosmetická řada FAMILLE BIO – představuje unikátní péči o pleť vhodnou pro celou rodinu. Od těch nejmladších až po ty nejstarší. Produkty této všestranně pečující řady se stanou nepostradatelnou součástí vašeho každodenního života. Jsou obohaceny o jablečné extrakty a potěší tak nejen vaše tělo, ale i vaše smysly.

Klíčem úspěchu k účinnosti kosmetických výrobků Yves Rocher je dokonalé souznění rostlin a darů z přírody s pletí. Objevte jej i vy a pokud jste tuto kosmetiku ještě nevyzkoušely, s novou řadou vhodnou pro celou rodinu, nastal ten správný čas.

Univerzální BALZÁM na obličej, tělo, ruce i vlasové konečky bude vašim zachráncem v zimním období, které nás ještě pár týdnů čeká. Především v zimě dostává naše pokožka hodně zabrat a je důležité ji chránit a vyživovat. Právě balzám v praktickém velkém balení pokožce dodá tu správnou hloubkovou hydrataci, a navíc ji krásně zjemní.

Celá řada dále obsahuje LEHKÝ HYDRATAČNÍ PLEŤOVÝ KRÉM vhodný na den, VYŽIVUJÍCÍ MLÉKO NA TĚLO A RUCE, OBNOVUJÍCÍ A VYŽIVUJÍCÍ KRÉM PRO NAMÁHANOU A POŠKOZENOU POKOŽKU a JEMNÝ MYCÍ GEL NA TĚLO A VLASY.

Nemusíme dodávat, že všechny produkty jsou BIO a 99 % ingrediencí pochází z přírody. Protože přesně to je Yves Rocher – rostlinná kosmetika pečující o pleť i planetu.

Krásný březen,

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace