1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "NEŽ PŮJDETE DO ŠKOLY!"

Lifestyle blog: "NEŽ PŮJDETE DO ŠKOLY!"

Za necelé dva měsíce začínají letní prázdniny a my se vás snažíme připravit na školní rok? Naopak! Vydejte se za hranice všedních dnů. Květen je totiž ideálním měsícem pro cestování! Takže na nic nečekejte, zabalte si BATOH a hurá do světa. Nebo třeba jen na víkend do některého z měst v okolí. To už samozřejmě necháme na vašem výběru. S čím vám ale pomůžeme, je výběr vašeho cestovního zavazadla. A proč vlastně mluvíme o batohu? A kde ho hledat? Možná trochu nečekaně v PAPÍRNICTVÍ + v prvním patře Zlatého jablka.

Ano, tady totiž nově mají skvělé batohy rakouské značky Walker. Ty vynikají špičkovým zpracováním, použitím vysoce kvalitních materiálů, které jsou navíc ve většině případů z recyklovaných zdrojů, inovativním designem, který vás bude bavit a smysluplnými funkčními prvky jako je třeba píšťalka. Batohy Walker jsou zkrátka kvalitní, designové a funkční.

Velkou vychytávkou u školních batohů, jsou jejich posuvná záda. Můžete ho tak koupit na pár let dopředu a batoh tak poroste spolu s vašim dítětem. A jelikož se jedná o opravdu kvalitní batohy, je předpoklad, že vydrží i pár let, více než pravděpodobný.

V nabídce, kterou najdete v Papírnictví+ jsou nejen školní a studentské batohy, které splňují i všechny ergonomické parametry, ale právě také skvělé městské batohy, vhodné pro volný čas a ideální na cestování. Všechny do jednoho jsou opravdu krásně propracované a jejich design a barvy jsou podle poslední trendů. Nemusíte se tak bát, že by vám batoh narušoval vybraný jarní outfit do některého z evropských nebo i českých velkoměst až pojedete na prodloužený víkend. Tento batoh je i módním doplňkem.

Co nás ještě překvapilo, je to, jak jsou batohy lehoučké. No, my jsme váhaly mezi těmi hodně barevnými nebo naopak mezi černou klasikou a stylovým béžovým. Který vyhraje u vás?

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace