1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Včelka Mája ve Zlatém jablku

Včelka Mája ve Zlatém jablku

Oslavte s námi konec školního - školkovského roku a blížící se prázdniny. VČELKA MÁJA se svými kamarády míří do Zlatého jablka. Poprvé v České republice a právě u nás!

Vyfoťte se se včelkou Májou, zabodujte v medových i multimediálních hrách, a hlavně se přijďte bavit!

Zábavných aktivit a atrakcí bude jako máku. Malování na obličej, tetovací studio, fotokoutek, pavoučí les, velkoformátová hra, házení na kulisu nebo umělecký koutek s omalovánkami. Nebude chybět scéna plná atrakcí: medové hry (úkoly a soutěže), ze kterých každý obdrží medaili a diplom.

A ti, kteří přijdou v kostýmu včelky Máji se mohou těšit na balíček vychytávek: originální masku včelky Máji a semínka medonosných květin, které lze vysadit na balkóně nebo na zahradě.

30. 6. a 1. 7. vždy od 10 do 18 hodin

Včelka Mája je ikonou již mnoho let. Seriál byl odvysílán na 136 tv stanicích, ve 120 zemích po celém světě. Seriál v dětech probouzí zvídavost a lásku k přírodě. Má edukativní podtext a přibližuje dětem přirozený chod přírody.  Pozornost je kladena i na mezilidské vztahy a šlechetné vlastnosti: porozumění, odvahu, trpělivost, chápavost. Upozorňuje na křehkost živočichů a nabízí spoustu faktů a informací ze života hmyzu.

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace