1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: ZPÁTKY DO ŠKOLY!

Lifestyle blog: ZPÁTKY DO ŠKOLY!

Nevíme, jestli školáci sledují o prázdninách kalendář, ale začátek školního roku se nezadržitelně blíží. A to znamená jediné – je čas na nákup nového batohu i školních potřeb. Takže nákupní horečka v Papírnictví+ může začít!

Tady jsou ale na školní rok připravení perfektně a je opravdu z čeho vybírat. Papírnictví najdete v prvním patře Zlatého jablka a než tam vyrazíte, doporučujeme si napsat seznam věcí, které budete ve škole potřebovat. Tak totiž na nic nezapomenete. My jsme za vás opět udělaly malý průzkum, hlavně tedy pro ty menší školáky.

Mají tady velký výběr sešitů, pravítek, psacích potřeb, zvýrazňovačů, pouzder i batohů, ale také krásné věci na výtvarku nebo kufříky pro holky i kluky. Vše navíc můžete dokonale sladit, takže pokud vaše dítě miluje dinosaury, fotbal nebo koně, může mít výbavu podle svých představ. Velkou výhodou je, že tady koupíte vše na jednom místě a nemusíte už nikam jinam chodit. Co tady totiž mají také jsou svačinové boxy a lahve na pití. Vybírat můžete z jednobarevných nebo je třeba sladit s pouzdrem s koníky.

Ty větší studentky se určitě zamilují do kolekce PASTELINI. Mohou si vybrat pořadače, složky na doklady, pouzdro, sešit a třeba i krabice, které se dají použít na stole nebo na policích. Pastelové barvy jsou krásné a vypadají dobře i když je nakombinujete. To už necháme na vás.

Najdete tady opravdu vše od pastelek, fixů, sešitů až po pouzdro s batohem. Stačí si jen vybrat, a hlavně na nic nezapomenout.

Užívejte poslední dny prázdnin a v září vykročte pravou!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace