1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: Módní boty na podzim a zimu

Lifestyle blog: Módní boty na podzim a zimu

Jaké boty si pořídit na nadcházející podzimní sezónu? Otázka důležitější, než by se na první pohled mohlo zdát. Musí být teplé a praktické, ale zároveň stylové. To už dnes naštěstí není problém. Tím je spíš vybrat si jen jedny. Nebo spíš dvoje. No nebo prostě tolik aby to unesla vaše peněženka.

Dáte přednost pohodlí a minimalismu nebo podlehnete extravaganci a vykročíte v ní do ulic Zlína? Tady jsou naše tipy z prodejny Office shoes. Nestárnoucí klasika u nás vyhrává před módními trendy a máme své jasné favority. Které si vyberete vy?

Elegantní černá klasika, která nikdy nezklame. Pokud hledáte boty, které budou co nejvíce univerzální, pak sáhněte po stylu pánských mokasín nebo kožených kotníčkových botách. Ale zkuste se zaměřit na zajímavé detaily jako je lesklá kůže, saténové tkaničky, prošívání nebo jiné, třeba i v podobě výrazných vroubkovaných podrážek. Všechny nejlepší IT girls z instagramu už dávno dokázaly, že tyto boty můžete nosit opravdu ke všemu – k šatům, elegantním kostýmkům, kožené sukni i riflím. Hlavně teď, na začátku podzimu, kdy jsou dna ještě teplé, si užíváme holé nohy, šaty a právě polokozačky.

Co se vrací z těch trochu extravagantních trendů jsou boty na platformě nebo vysoké šněrování. Mezi nejoblíbenější klasiku pak patří Conversky, které vybírejte ty kožené a na vysoké podrážce, kotníkové Vansky, kožené Tiberland, které vydrží všechno a na zimu jednoznačně Ugg. Už loni byly trendy ty ke kotníkům a letos k nim přibyla další novinka – „nazouváky“ s krásným prošívaným vzorovaným lemováním. Na ty si děláme zálusk taky.

No a co největším trendem u tenisek? Je to tzv. „panda“ styl. Jde o černobílé modely, které se objevují opravdu u téměř všech značek.

No, věříme, že máte nad čím přemýšlet. Rozhodně se podívejte do Office shoes ve Zlatém jablku a vyzkoušejte jejich novou podzimní a zimní kolekci, která je tady už vystavená v plné parádě. Určitě si vyberete!

Krásný podzim vám přeje,

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace