1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Vydejte se po stopách vzpomínek"

Lifestyle blog: "Vydejte se po stopách vzpomínek"

Kam? Až do dětských let! A proč vůbec náš dnešní předvánoční článek začínáme takto? Může za to kouzelná kolekce TATUUM X MEDVÍDEK USZATEK – naše společné vzpomínky. Tato limitovaná edice se vydává do po stopách vzpomínek do dětských let a oživuje ty nejkrásnější okamžiky.

Objevte i vy krásné kousky příjemných a pohodlných modelů s motivem oblíbené dětské hračky a vraťte se alespoň na chvíli do dětství spolu s Medvídkem. Celá kolekce je tak milá, že vás vtáhne okamžiků pohody a bezstarostnosti během chvilky a vy ji budete chtít vyzkoušet celou.

Je v příjemných tlumených barvách krémové, smetanové, karamelové a světle modré. Najdete tady ale i výraznou zelenou a jednotlivé kousky jdou skvěle kombinovat. Na první pohled vás zaujmou výrazné detaily – třeba právě motivu medvídka, který nenápadně vykukuje z kapsy kabátu nebo je naopak velmi výrazným prvkem na bundě, vestě nebo dokonalé „teddy“ mikině, ve které si dovedeme představit strávit vánoční rána u televize.

Vše je určené na volný čas, ale jsou tady i elegantní lehké svetry, které budou skvělé pod sako nebo také košile. Krásným vánočním dárkem budou doplňky. Najdete tady nejen kožené rukavice, sety čepice a šály, ale také termohrnky nebo termofor s medvídkem pro ty, kterým je stále zima a také peněženky, anebo ponožky a spodní prádlo pro pány.

Pokud si chcete udělat radost nebo nakoupit vánoční dárky pro vaše blízké, tady jste na tom nejlepším místě. Je opravdu z čeho vybírat. A jestli tato medvídková kolekce není nic pro vás, můžete si vybrat něco jiného. A ještě nakoupíte výhodně! O aktuálních akcích se dozvíte přímo na prodejně.

Přejeme vám klidný advent a nakupujte dárky stylově, a ve Zlatém jablku.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace