1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "GAS vs. GUESS"

Lifestyle blog: "GAS vs. GUESS"

Báli jste se, že vaše oblíbená prodejna Guess zmizela ze Zlatého jablka? Není to tak! Dokonce zůstala na stejném patře jen se přemístila o kousek dál. Protože jak jste si už možná všimli, na začátku roku došlo k propojení dvou prodejen – GAS a Guess. Pojďte se s námi podívat, jak to tady teď vypadá, a hlavně na první kousky jarních kolekcí! Hurá, na to jsme se těšily moc.

Někdo by namítal, že jde o velmi odlišné značky, které vedle sebe nemůžou fungovat. Ale to může mít také své výhody. V módě jde poměrně často o kontrasty, které spolu navzdory všem předsudkům ve výsledku dobře fungují. A funguje to i tady.

GAS je hodně o pohodlí – jsou to především skvělé rifle, které padnou a sportovní kousky na volný čas. Nová jarní kolekce je o krásných jemných barvách a nám se moc líbily teplákovky. V těch si uděláte nejen pohodlí doma, ale bez obav v nich můžete vyrazit na víkendový výlet nebo na nákupy. Jsou ze super materiálu, který drží tvar, a to je u těchto kousků hodně důležité.

Guess je oproti tomu hodně o výrazných detailech, a i obyčejné rifle z jejich kolekce jsou ozdobeny alespoň malým kamínkem. Pokud jste spíše na minimalismus a máte tuto značku zaškatulkovanou jako moc zdobenou, tak se přijďte přesvědčit, že si vyberete i tady. Na outfitu z nové jarní kolekce jsme vám chtěly ukázat, jak look složený ze základních kousků šatníku, proměníte jediným doplňkem v party look. Nebo ne party, my jsme se shodly, že tu zlatou kabelku bychom nosily k riflím a klidně na kafe s kámoškou. Jak jsme říkaly, je to o kontrastech a móda je hlavně zábava, která občas boří někdy trochu nudné stereotypy.

Kabelky, pásky nebo hodinky Guess patří mezi oblíbené módní doplňky této značky a své místo si našly i tady. Nic vám tedy nebude chybět a naopak to třeba trochu obohatí váš pohled na módu a hlavně váš šatník

Tak neváhejte a nebojte se změn! Odvaha se vyplácí, i v módě.

Přejeme krásný konec února, jaro se blíží! Buďte na něj připraveni.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace