1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Nová sezóna"

Lifestyle blog: "Nová sezóna"

Pojďme se bavit o kráse. Je tady nová sezóna a s ní i jarní dávka něhy, pastelových barev a jednoho velmi osobního pohledu do světa barev a LAKŮ NA NEHTY podle Nikol Leitgeb. 

Máte už doma její startovací sadu na domácí manikúru? Ne? Možná je čas udělat si radost, klidně sama sobě, kamarádce nebo mámě. Protože máte opravdu poslední šanci, tato limitovaná sada, pomalu končí! Takže jestli chcete ulovit poslední barvy laků na nehty s názvy „Slina z jednorožce“ nebo „Princezna vole“ snad bude mít ještě štěstí v prodejně NANI nails ve Zlatém jablku. 
Výběr barev je tady ale mnohem větší. Najdete tady nekonečně odstínů od jemných pastelových, přes fialové a červené až po hodně tmavé odstíny. Takže stačí si jen vybrat, zda se budete držet trendů nebo svých osvědčených favoritů. 

A co všechno o vás řekne vaše barva nehtů? Asi vás nepřekvapí, že růžová symbolizuje lásku a něhu, červená zase svůdnost a bílá je znakem čistoty a ryzí krásy. Trendy je černá manikúra, takže pokud chcete působit odvážně a tajemně, zvolte tuto elegantní a nadčasovou barvu. Ovšem pozor! Černá barva nehtů může působit i nepřístupně pro muže. 

Nás tady ještě zaujala dětská sada na nehty – laky jsou bez jakýchkoliv škodlivých látek a vyrobené na vodní bázi. Proto jsou malé holky naprosto bezpečné. Lakování nehtů je tak zábava a pro odstranění laku stačí nehty ponořit do teplé vody a lak je pryč. S dcerou tak můžete společně vybírat z jednotlivých barev nebo můžete rovnou koupit celou dětskou sadu, která obsahuje 7 odstínů laků na nehty. A pak už si jen doma užívejte spoustu zábavy a udělejte si třeba holčičí den.

Pokud jste začátečník a chcete se naučit dělat krásné nehty nejen sobě, ale třeba i jiným nebo pokud jste prostě jen na cestě za dokonalými a upravenými nehty, tady jste na té nejlepší adrese a na místě, kde vám dají ty nejlepší rady a koupíte si vše, co budete potřebovat. 

Naše upravené nehty totiž dokáží hrát hlavní roli v celém našem looku. Myslete na to.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace