1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Pomáhat se nosí!"

Lifestyle blog: "Pomáhat se nosí!"

V rámci charitativní akce „Pomáhat se nosí“, která proběhla v sobotu 23. března ve Zlatém jablku jsme vybrali krásných 40 000 Kč pro čtrnáctiletého Kubu, který prochází onkologickou léčbou.

Celá akce začala prakticky hned v 9 hodin, kdy otevřely prodejny obchodního centra, které měly pro tento charitativní shopping připraveny speciální nabídky, slevy nebo dárky k nákupu. Doprovodný program s Martinem Dejdarem, Sagvanem Tofim, Míšou Noskovou a mnoha dalšími odstartoval přesně ve 13 hodin právě moderátor celého dne – Martin Dejdar. Společně jsme si užili i oblíbenou módní show, při které jste se mohli inspirovat jarními kolekcemi Steilmann, INN shoes, Vabaci, Intersport, Little Things a mnoha dalších. Módní přehlídku ukončily svatební a společenské šaty ze Svatebního studia Dany Svozílkové.

Celý den tady byla přítomna až rodinná atmosféra a na místě jste si mohli osobně popovídat se zástupci i zakladatelkou charitativního projektu Korunka Luhačovice. Odpoledne za námi přišla i celá rodina Kuby, aby převzali šek od Zlatého jablka a Korunky Luhačovice.

Chceme poděkovat všem, kteří přišli, protože každá, i malá, pomoc nebo účast se počítá, a protože sdílení a mluvení o tom, co se děje kolem nás je také důležité. A děkujeme i za Kubu a jeho rodinu.

Těšíme se zase někdy příště – ve Zlatém jablku se toho bude na jaře dít hodně. Začínáme už tento týden velikonočním programem a v dubnu nás čekají oblíbené Dny Marianne.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace