1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / ZLATÉ JABLKO PŘIVÍTÁ JARO UDRŽITELNOU VÝZDOBOU

ZLATÉ JABLKO PŘIVÍTÁ JARO UDRŽITELNOU VÝZDOBOU

Unikátní výzdobu si od posledního březnového týdne mohou užívat návštěvníci obchodního centra Zlaté jablko ve Zlíně. Dekorace s jarními motivy je vyrobena speciální metodou z recyklovaného materiálu a bere tak ohledy na životní prostředí. Nejrůznější barevné květiny a další výzdoba budou k vidění až do konce dubna.

Jaro přichází i do obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně. A to díky neobvyklým dekoracím z recyklovaného materiálu RECYPRINT, jenž spojuje estetiku s udržitelností. Pro tvorbu jednotlivých motivů totiž používá surovinu získanou z recyklovaných PET lahví, která poté slouží jako náplň do 3D tiskárny, v níž vzniknou finální tvary dekorací.

„Tímto inovativním postupem šetříme přírodu hned dvakrát. Jednak se díky recyklaci snižuje tvorba odpadu, jednak pro výrobu jednotlivých prvků výzdoby nečerpá nové suroviny,“ uvedl Jiří Kratochvíl, ředitel Zlatého jablka, a dodal: „Věříme, že i naši návštěvníci ocení tento posun směrem k udržitelným alternativám. Můžeme jim nabídnout krásný prostor a zároveň podpořit životní prostředí.“

Jako fotokoutek mohou návštěvníci využít obří květinové motýly, kteří jsou k dispozici v přízemí hlavní pasáže a v prvním patře v blízkosti eskalátorů, a pořídit si zde originální jarní fotografii.

Výzdoba rozmístěná a zavěšená v prostorách prodejní galerie byla vyrobena ve Francii na míru přímo pro zlínské Zlaté jablko.

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace