1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Letní kosmetické tipy"

Lifestyle blog: "Letní kosmetické tipy"

Dnešním dnem začínají oficiálně prázdniny! A i když teda ne pro všechny, tak začíná období, kdy zvolníme tempo všichni, budeme cestovat, sportovat venku, grilovat, chodit na festivaly a budeme si užívat dlouhé večery venku a snad co nejvíce sluníčka. 

My jsme pro vás vybraly pár kosmetických tipů, které vám nesmí v létě chybět.

Barevné léto s Douglas
K létu patří barvy a v Parfumerii Douglas najdete nekonečnou škálu barevných LAKŮ NA NEHTY. A jak jsme procházely nabídku různých značek, tak vede jednoznačně ŽLUTÁ! Nádherné letní odstíny má DIOR. Pod značkou Douglas najdete paletu krásných letních barev v podání minilaků – teď navíc můžete využít akce 2+1 zdarma.

Jemná péče od Manufaktury
V létě si naše pokožka žádá speciální péči – je vystavená nejen vlivu teplého počasí a slunci, ale i klimatizaci a jiným extrémním podmínkám. Vyzkoušejte jemný dvoufázový odličovač pleti i očí s lehkým čistícím olejem od MANUFAKTURY – po protřepání se odličovací olej spojí s vodní fází, která obsahuje mimo jiné zklidňující panthenol. Je bez parfemace a vhodný pro citlivou a namáhanou pokožku.

Svěží vůně z Yves Rocher
K létu patří jemné a svěží vůně. Rostlinná kosmetika YVES ROCHER má v nabídce parfémy a toaletní vody inspirované přírodou. Nám se na léto nejvíce líbila toaletní voda Citrusové květy, která vás přenese do středomoří nebo osvěžující Toaletní voda Verbena – velmi jemná vůně s citronovou svěžestí. 

Kvalitní ochrana před sluncem
V neposlední řadě nezapomínejte chránit svou pokožku před sluncem – a to nejen, když budete u vody nebo na pláži. Kvalitním opalovacím krémem se na namažte i při sportování nebo při procházkami městem. Největší nabídku kvalitních opalovacích krémů na tělo a obličej, včetně přípravků po opalování, najdete v lékárně Benu
Krásné léto!

Petra & Bára

 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace